Godter fra Homeish


Jurassic Lab // Lysestage (lignende) // Globe vase // Steel Bowl

Igår modtog jeg disse overmega lækre sager fra Homeish. Homeish er en webshop som skiller sig meget ud fra andre interiør webshops, og er noget helt særligt for mig, fordi de har disse små glaskubler/æg med planter i. De er fra mærket Green Factory, og der er ligesom skabt et lille univers i glasset. Det synes jeg er superfedt, og er min absolut yndlings ting på deres hjemmeside. De har også mange andre superfine ting, og jeg må indrømme, at jeg er ekstra glad for den lille fine vase, fordi jeg ikke før har set en lignende. Er der noget, jeg er vild med, så er det når noget er anderledes og skiller sig ud. Her er Homeish altså bare rigtig god, fordi de har nogle sjove, flotte og anderledes ting som virkelig kan være med til at pifte ethvert hjem op. Foruden de fine materielle ting, så vil jeg også rigtig gerne slå et slag for en enormt god service. Jeg har simpelthen følt mig så tryg ved at handle hos dem, og det er i hvertfald ikke sidste gang, jeg handler hos dem – det er helt sikkert.
__________________

På nuværende tidspunkt har jeg ikke fundet det permanente sted til de her ting, fordi vi lige nu er ved at rykke rundt og er ved at finde ud af hvordan og hvorledes vores store værelse skal indrettes for at få den bedste udnyttelse af pladsen. Så jeg valgte – indtil videre – at vise mine fine ting frem på den trappestige som jeg købte ved en lopper forleden. Den skal nemlig bruges til noget i stil med det som står på den på billederne. Det bliver rigtig godt, når det hele bliver færdigt.

Men for at vende tilbage til Homeish, så kan jeg sige, at det ikke er sidste gang I ser hjemmesiden på min blog. For jeg har gemt guld i ærmerne til jer, mine søde læsere! Og jeg glæder mig til, at jeg kan afsløre for jer, hvad jeg gemmer på. Men I må vente lidt endnu ;’)

..SPONSORERET BLOGINDLÆG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.