Genbrugshallerne – en skattekiste


For en uges tid siden var min søster og jeg i Genbrugshallerne i Odense. Jeg var der sammen med min mor for nogle måneder siden, men min mor gik jeg 15 km i timen, hvor jeg gik 2, fordi jeg gerne ville se det hele. Jeg ville jo helst ikke gå glip af lækre kups. Stedet er så fantastisk, men man skal tage sig god tid derinde, fordi der er noget at se over alt. O v e r a l t ! Anyways, jeg havde min søster med, og hun gik heldigvis lige i mit tempo, og jeg fik set meget mere end sidste gang. Jeg fandt disse små lerskåle som jeg synes er så fine, og de kostede kun 20 kr (for den store) og 10 kroner (for den lille). Det synes jeg bestemt ikke er galt, og jeg kunne sagtens finde på at købe nogle flere, for jeg synes faktisk de er enormt smukke.

Se mit tidligere opslag “GENBRUG – alt muligt småt, men godt.

Genbrugshallerne i Odense
Genbrugshallerne er en halv, hvor der er stande som man kan leje sig ind på, og så sælge sine ting derigennem. Standejerne er ikke til stede, men i stedet er alle varer mærket med en pris og en stregkode, og det fortæller, hvilken stand, der har solgt en vare.
Du kan læse mere på deres hjemmeside, hvor du kan finde priser, hvis du vil være standlejer, men også hvis du bare gerne vil forbi og kigge. Varm anbefaling herfra!

Når jeg har en fridag igen (tirsdag) så skal jeg forbi min yndlings genbrug i Ullerslev, fordi jeg skal finde mig et lidt lavt vitrineskab til alt det Royal Copenhagen som jeg ikke bruger så ofte, så jeg ikke glemmer, at jeg har det, hvilket jeg gør lige nu, hvor det er i mit højskab i køkkenet – på øverste hylde.
Jeg kan lige nu ikke finde nogle fede vitriner på nettet som lever op til mine krav og samtidig ikke koster en formue. Så jeg vil i genbrugen og måske finde et gammelt vitrine som jeg kan give en makeover. Jeg har i øvrigt også fået en skør idé her i stuen som jeg godt gad blev en realitet.. ;-) Jeg skal nok informere jer, når jeg ved, om det bliver en realitet. (HÅBER!)

Mere ups-shopping i indlægget “LOPPEFUND – ups-shopping & -25% på Desenio-plakater (rabatkoden gælder ikke længere).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.