GENBRUG – alt muligt småt, men godt.

I mandags var jeg forbi genbrugen i Næsby i Odense, og jeg plejer godt nok aldrig at finde noget, men jeg går alligevel ind forbi og kigger en gang i mellem. Denne gang ville jeg kigge efter et vitrineskab, fordi jeg overvejer hvorvidt, jeg skal anskaffe mig et til mit Royal Copenhagen. Jeg kom dog fra genbrugen med hænderne fulde, og det var altså ikke et vitrineskab, jeg havde favnen fuld af – nej, det var alt muligt lækkert. En tandstikkeholder, en marmor salt&peber-holder som jeg vil bruge til at plante planter i, et lille skrin formet som et æg, en sjov lille lysestage i glas og to smørebræt. Det hele er så fint, og jeg måtte bare have fingrene i det hele. Jeg kunne ikke lade vær.
Ægget er ét af mine yndlings, for jeg er faldet fuldstændig for den her slags skrin. Jeg fik et æg magen til for nogle år siden af min farmor, og siden har jeg faktisk ledt efter nogle magen til, fordi jeg bare synes, de er så elegante og fine.
Lysestagen synes jeg er ret særlig. Der var nogle mindre, men der var hullerne alt for små til juletræslys, så jeg valgte at tage denne som jeg vidste, at der kunne sættes julelys i.
Smørebrætterne er håndmalet, og jeg ved faktisk ikke, hvem der har malet dem. Men jeg synes bare, at de er så flotte, og jeg vil så gerne have dem implementeret i mit hjem, men jeg vil gerne se om jeg kan bruge det på en anden måde end det i forvejen er tiltænkt. Men har I nogle idéer? Jeg har tænkt på, at sætte en løkke i, så de kan hænges op, men jeg ville gerne finde en anden måde at bruge dem på i indretning.. Kom gerne med jeres idéer :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.