Et gavekort til alle mine læsere!


Så er det blevet tid til lidt forkælelse til alle mine læsere! Jeg skrev forleden om Hvisk her på min blog, fordi jeg var så heldig at have nogle smykker som jeg synes du skulle se, og nu synes jeg så, det er tid til, at du skal have muligheden for at få et godt tilbud til dine Hvisk-smykker.
I denne uge t.o.m. d. 17 juli vil du have mulighed for at få et gavekort fra Hvisk på 100 kroner*, når du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Foruden det meget fine gavekort vil du få adgang til de seneste nyheder, eksklusive tilbud, spændende kampagner og meget meget mere!

*Gælder ved køb over 300 kroner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.