Et gardin som er meget mere end et gardin – VELUX!

IMG_1724Det her er vinduet i vores soveværelse. Et vindue som jeg er rigtig glad for, fordi det er her Alma ofte ligger og sover, fordi vi har en rigtig stod vindueskarm, men også glad for vinduet fordi det giver rigtig meget lys. På nogle tidspunkter giver det også lidt for meget lys. Om sommeren, når det er lyst længe udenfor, så savner vi nogle gange et noget mørkere gardin som kan gøre rummet mørkere og vi derfor også kan ‘få lov’ til at sove lidt længere. Her kommer det her danske firma så ind i billedet. Jeg blev gjort opmærksom på VELUX Shop som lige netop sælger gardiner til den slags vinduer, jeg har her. Jeg har egentlig aldrig selv undersøgt, hvorvidt man kunne få gardiner til vinduerne eller om det bare var noget som fulgte med vinduet, men jeg havde alligevel en forestilling om, at det ikke var noget, man kunne finde seperat. Derfor er jeg faktisk ret glad for, at jeg er blevet gjort opmærksom på Velux Shop, fordi det kunne være superfedt at få nogle gardiner som gør rummet mere mørkt – altså nogle mørklægningsgardiner, men også fordi jeg kunne overveje at få fat i gardiner som matcher lidt mere de andre gardiner jeg har i de andre rum.
Jeg har kig på ét af mørklægningsgardinerne som ville passe ualmindelig godt til vores soveværelse. Jeg synes faktisk at prisen på et gardin er helt okay, da det ikke ‘bare’ er et gardin som vi kender dem på de almindelige vinduer. Disse gardiner gør meget mere end at skygge for lyset. Fx gardinet som jeg har i tankerne er både mørklægning og isolering i et, hvilket jeg virkelig godt kan bruge i soveværelset, da jeg har fået at vide, at det trækker fra vinduet. Derfor kaldes gardinet også for et energigardin, så det må helt sikkert siges at have mange flere funktioner end bare et almindeligt gardin.

Nu tror jeg, at jeg skal snakke med manden omkring, at vi skal købe os et gardin, så vi – næste sommer – ikke står med den irritation, at det bliver for lyst hjemme hos os, når vi skal sove.

Velux Shop

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *