Gag & løjer til..

314516_204216089651811_430809583_n
I mens I venter på startprocessen af mit spisebord, så kommer her et helt andet indlæg omkring udklædning. Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg ikke er så god til udklædning – og dog! Fordi kender I det, når man lige er i det der helt særlige humør, hvor man bare vil have det sjovt uanset hvad? Jeps.. Det sker en gang i mellem, at jeg har det sådan (..der er dog ret langt i mellem). Jeg synes, at udklædning er ekstremt fedt til sådan noget som Aalborg Karneval. Jeg har ikke selv været der, men tænk sig, at en kæmpe flok voksne mennesker klæder sig ud – det er jo de voksnes Fastelavn-ish – bare.. Måske lidt sjovere, ik? ;-) Jeg synes, det er fedt, når der bliver gjort noget ekstra ud af det, og særligt dem som laver kostume selv – hvad enten det er til voksne og Aalborg Karneval eller det er til børnene og Fastelavn i børnehaven. Alt, hvad der er lavet selv er fedt! Jeg håber, jeg kan være så kreativ til mine børn, så de får det fede kostume som ingen andre børn har ;-) Hvis ikke, så tyr’ jeg til kostumer herinde. Der er nemlig nogle fede og nutidige nogle som er total aktuelle for den her tid.

Hvad angår mig selv, så kunne jeg sgu også godt finde på at købe et kostume, hvis der blev lavet noget voksen Fastelavn – det kunne være fedt – eller Halloween fest!

Skrevet i samarbejde med Gag & Gimmick

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.