Frisørstolens DIY


Så guys! Nu kommer mit vanvittige køb, jeg gjorde mig, da jeg var på skole i Grenaa i sidste uge.. Jeg købte mig simpelthen en frisørstol. Jeg havde ikke brug for den, og jeg glemte lige en detalje med, at jeg stadig havde et par dage på skolen, hvor der selvfølgelig skulle sidde fire mennesker i bilen – og nå ja! Stolen kunne ikke være i bagagerummet. Det var en anelse kaos, men jeg synes, den er mega fed, og nu er jeg heldigvis hjemme med den.

Købet i sig selv var ikke vanvittigt, men hvem fanden er på skole laaaaangt væk fra sit hjem og lige køber en frisørstol? Jeg spørger bare.. Jeg synes, det var en af de lidt mere tosset beslutninger, jeg har taget.

Stolen i sig selv var superfed, men jeg synes, det trængte til lidt ‘touch up‘! Da jeg kom hjem med stolen i fredags valgte jeg at skille den ad – så meget, jeg nu kunne – fordi jeg vidste, at jeg gerne ville spraymale selve armlænene. Jeg havde dog nogle udfordringer, da jeg ville have de to dimser som forbinder ryglæn og armlæn, for dem kunne jeg ikke få af, desværre. Jeg prøvede at spraye dem så godt jeg kunne, og jeg sprayede selvfølgelig udenfor og med maske således, at jeg ved, jeg har sikkerheden i orden. Derudover har jeg selvfølgelig brugt en engangsdragt, så jeg ikke farver alt mit tøj i sort. Nok er jeg vild med sort, men behøver ikke lige spraye mit tøj også ;-)
Armlænene skulle have et par gange, men synes egentlig at resultatet er blevet ganske okay. Jeg vil dog stadigvæk gerne have gjort noget ved betrækket. Om det skal ompolstres, sprayes eller hvad – det ved jeg ikke endnu. Den lette løsning ville nok være at spraye, men det skal jo også gerne være pænt, og jeg gad godt at finde noget læder-lignende i en brændt brun farve med nuancer, fordi det ville se enormt godt ud, men jeg er virkelig ikke særlig sikker på, at jeg kan finde ud af at ompolstre det. Det er desværre ikke sådan, at man bare kan klipse det fast på bagside, og så sidder det der. Det havde ellers været fedt! Så jeg må i stedet gå i tænkeboks og overveje, hvad søren jeg skal finde på. Indtil videre er den fin nok sådan her. Det passer ikke så godt med mit skrivebord som er brun, men det kommer det til, når jeg har fundet ud af, hvordan jeg skal gøre.
– Hvis der sidder nogen med erfaring indenfor lige netop dét, så kunne jeg godt bruge lidt råd :-)

I min søgen efter en maske og noget til at beskytte mit tøj med til mit DIY-projekt kom jeg forbi Engelbert Strauss. De specialiserer sig i DIYs og sælger alt fra sko, beklædning og sikkerhedsudstyr i form af fx masker og en heldragt som jeg har været inde og kigge på. De kører lige nu tilbud på udvalgte varer, så hvis du skal lave et lignende DIY projekt, så husk beskyttelse!

Her er endnu et DIY projekt “DIY-lamps”.

Efter jeg er kommet hjem har jeg fundet ud af, at stolen er fra Bella Vista som åbenbart er et godt kendt mærke indenfor frisør-verdenen. Det er kun noget som frisører kan købe, og jeg har kigget lidt på nettet for at se, hvad stolene hos Bella Vista bliver solgt til i dag, og jeg har vidst gjort mig et godt køb, når jeg kun har givet 150 kroner (jeg glemte helt at prutte om prisen. hvem gør det?). Så jeg er rigtig godt tilfreds!
.. I skal nok få at se, når jeg er helt færdig med min DIY-stol. Stolen kommer jo til at blive min kontorstol, så I vil helt sikkert komme til at se den på bloggen.

Kategori: diy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.