Forestil dig.. En lænestol, og.. En lydbog!


Så er der noget på bloggen som jeg bare elsker – bøger! Jeg elsker at kunne leve mig ind i en helt anden verden, og blive fuldstændig opslugt. Det er faktisk kun de seneste fire-fem år, jeg har læst bøger – før hadede jeg det. Men hvis du ikke ønsker at sidde og læse bøger, men får mere ud af at sidde i en lænestol og lytte, så er lydbøgerne her i sagen. Vi har alle sammen hørt om Mofibo fra fjernsynet, og jeg har aldrig selv været medlem, selvom jeg dog faktisk har haft overvejet det. Jeg kunne godt finde på at blive medlem – den eneste hage er nok, at jeg er lidt gammeldaws, når det kommer til bøger – jeg vil nemlig helst have den i hånden. Dels fordi jeg bedre kan koncentrere mig med en fysisk bog, men også fordi det er lettere at læse fremfor på en skærm, men let’s face it.. Ligesom de ældre er nødt til at lære at bruge en computer, så er jeg nok også nødt til at lære at læse på en ipad/computer/iphone.
Jeg har udvalgt nogle lydbøger som jeg godt kunne finde på at lytte til. Jeg har faktisk læst alle fifty shades, men jeg gad godt at prøve at lytte til dem, fordi når jeg har læst dem inde i hovedet, så har jeg jo haft én stemme – det kunne være meget sjovt at prøve at høre den med flere stemmer, så det virker mere virkeligt. Og så er det sådan nogle bøger som jeg sagtens kunne se/høre/læse maaaange gange!

Derudover har jeg valgt en fra Anna Grue – og jeg kender ikke bogen selvom jeg har set den flere gange i butikkerne, men jeg må indrømme, jeg er stor fan af Anna Grue som forfatter. Hun er fantastisk, og jeg er igang med endnu en bog fra hende. Jeg fandt engang bogen “judaskysset”, og jeg læste den på meget kort tid, fordi jeg var så opslugt. I december fik jeg så endnu en bog fra hende “forestillingen” som handler om den skaldede detektiv ligesom “judaskysset”. Jeg er ikke nået så langt, fordi jeg har haft meget lidt overskud efter skole, men jeg skal nok blive færdig med den, og den er også rigtig god indtil videre.
Jeg forestiller mig derfor også at denne lydbog, jeg har fundet her, er god. Selvom den ser noget anderledes ud end dem, jeg har læst fra hende tidligere.

De andre bøger som er på collagen har jeg ikke læst, og jeg kender kun lidt til “kvinden i toget” som jeg mindes at have hørt godt om, og den ville jeg egentlig også gerne prøve at læse/lytte til på et tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.