Fitnessrum vs. fitnessmedlemsskab?

Beklager de meget slørede billeder i ringe kvalitet, men  de eneste, jeg har liggende..
Beklager de meget slørede billeder i ringe kvalitet, men de eneste, jeg har liggende.. Billedet her er fra da jeg havde tabt 10 kg, men desværre er alle kiloene + mere til kommet på igen..

Så er jeg – efter to måneder – kommet hjem til mig selv igen. Jeg har boet hos mine forældre det seneste stykke tid, da jeg har været i praktik i Rema 1000 i Odense, og derfor ikke havde så mange penge at gøre godt med. Nu er det dog heldigvis endt ud i en læreplads, og jeg har derfor fået bil, så jeg ikke skal bruge to timer på transport hver dag. Nu nøjes jeg med 40 minutter. Det er nu dejligt! Jeg føler mig så meget mere selvstændig nu. En bil betyder også, at jeg ikke bevæger mig så meget, når jeg ikke er på arbejde, men jeg vil prøve at lære mig selv at bruge bilen, når jeg skal til Odense, og hvis jeg skal noget her i Nyborg, så går eller cykler jeg. Det kan hurtigt blive meget let bare at tage bilen.

Nu hvor jeg er hjemme hos mig selv igen, så vil jeg have fokus på min kost, da jeg jo gerne vil tabe mig – derudover vil jeg gerne se om jeg ikke kan få plads til fitness medlemsskab også, så jeg kan få rørt mig og tabt de mange ekstra kilo. I den forbindelse skal jeg faktisk ned til sygeplejersken på tirsdag, så vi kan få målt og vejet mig, og så jeg kan have en som en støtte, og ligesom kan følge lidt med i om der sker noget, selvom der ikke sker noget på vægten. Meget spændende!

En idé, jeg også har haft i tankerne er, at jeg kan lave mit store værelse til en kombination af walk-in closet, kontor og træningsværelse, fordi jeg jo nok må indrømme, jeg nok får svært ved at komme afsted i fitness. I den forbindelse har jeg selvfølgelig været rundt på forskellige hjemmesider for at se hvad det ville koste mig, og hvilke redskaber, jeg kunne tænke mig. Jeg ville rigtig gerne have en TRX, et mavehjul og en vægtstang, så jeg kan lave squat. Foruden ville jeg også gerne have fingrene i noget proteinpulver til at lave pandekager med, og en crosstrainer. Det ville være et perfekt træningsrum!

Men jeg må se, hvad jeg skal finde på – om det bliver fitnessmedlemsskab eller fitnessrum – det ved jeg ikke helt endnu :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.