Fine smykker – Suki Suki


Skrevet i samarbejde med Suki Suki

Igår modtog jeg de fineste armbånd fra Suki Suki som du kan finde på instagram. Det er mor og datter som laver nogle rigtig fine smykker. Smykkerne er simple med lidt farver, og jeg må indrømme, at jeg er simpelthen så vild med dem. Jeg synes, de er super fine, netop fordi de er ret enkle og ret smalle. Jeg har ikke nogle smykker som minder om dem, og derfor har jeg faktisk gået med armbåndene siden jeg modtog dem med posten.


Kvinderne bag Suki Suki fortæller om historien bag Suki Suki lige her:
Vi er mor og datter, begge med en stor kreativ åre og med sans for form og farve. Desuden er vi begge ret dygtige med vores hænder :). Vi følger begge interesseret med i tidens trends og elsker at kreere noget.
Da vi begge elsker smykker med farve på, der samtidig ikke må være for prangende, fandt vi på at lave vores egne armbånd af de japanske Delicaperler. De er tilpas diskrete, omend samtidig dejligt farverige.
Vi startede med bare at lave dem til os selv, så vi havde armbånd der kunne gå til de forskellige outfits vi har. Men hurtigt faldt der interesse for dem for andre, og vi begyndte at sælge af dem.
Desuden besluttede vi at alle skal kunne være med, så armbåndene starter fra 40,-
Navnet SukiSuki fandt vi på da ‘Suki’ efter sigende skulle betyde ‘Jeg elsker’ på japansk (nu hvor det er japanske perler vi laver armbåndene af).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.