Finally.. My lamps <3

Jeg har ENDELIG fået hængt lamperne op i huset. Det har også kun taget… Fire måneder? Haha! Men nej, hvor er jeg glad for, de er oppe – og de giver bare det smukkeste lys! Det var lige netop lyset, jeg gerne ville vise med disse billeder. Jeg vil rigtig gerne vise jer billeder i dagslys også, men mit kamera har drillet en smule, så det må lige vente lidt endnu. Jeg har også en superfedt DIY-projekt som I skal se, men jeg er ikke helt tilfreds med det ene billede, jeg fik taget, så jeg vil gerne have taget et ordentligt i morgen – i dagslys. Og det her DIY-projekt er det bedste, jeg har gjort ved mit lille hus! Så I kan dælme godt glæde jer.

Jeg vil også gerne lige give jer en lille update på, hvorfor jeg ikke rigtig har været online her på bloggen, og det er af den simple grund, at jeg har været hos mine forældre i en to ugers tid, og jeg har ikke lige kunnet overskue bloggen – samtidig har jeg ikke vidst, hvad jeg skulle blogge om, for jeg vil jo gerne have nogle gode billeder her på bloggen, så det skal ikke bare være noget random. Det er grunden! Men jeg vil sørge for, at der kommer nogle indlæg i løbet af denne uge – og næste uge, selvom jeg skal være hos mine forældre. For jeg vil tage billeder, og planlægge indlæggene herhjemme fra, så jeg ‘bare’ skal skrive indlæggene, når jeg er hos mine forældre. :-) Men glæd jer til DIY-projektet!!! ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.