Finally.. De pynter!

Jeg har modtaget mine fine puder fra Maria – og jeg modtog dem utrolig hurtigt! De er så vanvittig fine, og jeg har selv valgt farverne, så de passer herhjemme. Jeg har før skrevet om hende (her), og sagde, at jeg måtte have fat i nogle, og dem har jeg endelig fundet lidt penge til. De klær’ min stue så fint! Også soveværelset. Passer perfekt til mit nye sengetæppe som jeg vandt på instagram (her). Det er blevet meget hyggeligere herhjemme med mine fine puder og så kan I også se mine gardiner og orkidéer som jeg fik handlet ind, og sat op. Det er såååå fint nu! Der er stadig lang vej til det færdige resultat, men det hjælper på det :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.