Familieforøgelse!!


Som overskriften siger, så er der sket en familieforøgelse hjemme hos os. I forbindelse med, at jeg mistede Alma for en måneds tid siden, så gjorde jeg mig tanker om – tiden efter – at jeg gerne ville have mig en killing, fordi jeg savnede at have en særlig connection med en kat. Det har jeg nemlig ikke hverken med Zoey (min kærestes hund) eller Ejgil (min kærestes kat), og jeg savnede lidt en som var min. Derfor kiggede jeg på killinger, og jeg havde egentlig bestemt mig for en fra et internat, men da jeg synes, at mange af dem er forholdsvis gamle droppede jeg det. Derudover vil jeg gerne have en kat, hvor jeg – når jeg ser den – tænker “dén der!”, og jeg slet ikke er i tvivl, og det skete! Vilma fangede min opmærksomhed fuldstændig.

Jeg fandt Vilma fra Esbjerg, og blev lidt forelsket i hende, fordi hun ser anderledes ud – for jeg havde jo ikke set hende i virkeligheden, og derfor var det jo bedømt ud fra hendes udseende.

I søndags hentede jeg hende så, og jeg var først og fremmest imponeret over, at hun klarede sin første køretur som ovenikøbet også var lang, til UG! Hun pev lige lidt, og ellers var der ingenting. Hun lå og sov trygt, så det var rigtig rart for mig, at jeg ikke skulle høre hende pive hele vejen, for det distraherer jo lidt, når man kører – det kan ikke undgås.

Da vi kommer hjem er hun rigtig træt, og lå oppe hos mig, men inden hun lå hos mig, så var hun lige ude og kigge på værelset, som hun skulle bo i i en periode. Hun overraskede mig meget. Så snart jeg åbnede transportkassen farede hun bare ud med 180 i timen, og hun er simpelthen så nysgerrig og vil bare gerne ud og undersøge det hele. Det er simpelthen så fantastisk!

Tirsdag aften ville vi prøve at sætte Ejgil og Vilma sammen, og jeg var en smule nervøs, fordi Ejgil var streng mod Alma, men han overraskede mig virkelig. Han var simpelthen så god ved hende, og rejste ikke pelsen eller noget, så jeg er så overrasket og stolt over ham. Han er nemlig en rigtig god kat, og jeg er rigtig glad for ham, fordi det jo også er ham, jeg har søgt hen mod, når jeg har haft brug for det efter Almas død. Så her må jeg sige, at jeg blev lidt rørt. Han er sgu god ved vores nye familiemedlem.

Jeg glæder mig så meget til at nyde min elskede lille Vilma sammen med resten af vores lille familie – det er simpelthen så dejligt med en killing i huset. Hun spreder i dén grad glæde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.