Ét skridt nærmere..

Igår var min far hos mig, og han fik ordnet lidt her i huset som jeg ikke skal kan hitte ud af. Han hængte blandt andet min elskede æblekasse op i entréen, og jeg havde glædet mig sådan til at få den hængt op. Jeg havde forsøgt selv, men mig og rawplugs? Not a match..! Han havde heldigvis også lidt problemer, så det var ikke bare mig, den var galt med. Min æblekasse kom dog alligevel op og hænge, og jeg var igår i Ikea for at købe gardinstang – kom så til at købe nogle planter, og heriblandt var de her fine tre kaktusser. Det var slet ikke meningen, jeg skulle have andet end et bestikindsats og en gardinstang, men jeg fik lige nogle planter med, fordi jeg synes, det gør noget helt vildt ved hjemmet, at have nogle planter og blomster. Så jeg fik købt disse tre kaktusser og to orkidéer med to nye urtepotteskjulere. Ups! Men jeg fortryder det dælme ikke – her er blevet så hyggeligt nu!
Ud over at hænge æblekassen op, fik han også hængt to gardiner op som også har gjort det mere hyggeligt. Desværre mangler jeg stadig at få hængt gardinet op til terassedøren, men det er lidt mere krævende, så han må have en slagboremaskine med herhen næste gang. Så det må vente lidt. Derudover har vi fået sat stativ op, så fjernsynet kan komme op og hænge, men skruerne var både for lange og for korte, så det skulle han også lige hjem og se, om han kunne få fat i.. Irriterende! Men jeg glæder mig til, det kommer op og hænge! Og så skal jeg have solgt mit tv bord, fordi jeg i stedet vil købe nogle overskabe i Ikea (som egentlig er til køkken), så jeg kan få sådan to op og hænge. Det giver lidt mere luft – og meget mere praktisk, at man så rent faktisk kan støvsuge uden at skulle fjerne tv bordet ;-) Dovenskaben længe leve! Btw.. Kig med senere her på bloggen, for jeg har en kæmpe anbefaling i ærmet! Jeg har nemlig fået købt noget hos Wallstickerland for mit gavekort som jeg fik i goodiebag’en fra bloggertræffet – og jeg kan afsløre, at det ser mega lækkert ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.