En lille skønhed

Se lige det her smukke tæppe! Jeg købte det for en uges tid siden, og jeg er simpelthen så vild med det, fordi det passer så godt ind i mit soveværelse, hvor jeg kører den grønne stil. I vil ikke tro prisen, når jeg fortæller den.. Jeg købte det i Søstrene Grene, og da jeg ser, at der står 28,70 kroner på skiltet kunne jeg ikke sige nej tak, så selvfølgelig skulle det med hjem. Jeg manglede det ikke som sådan, men ofte går jeg ind i soveværelset for at tørre fødderne, da mit badeværelse gulv bliver vådt overalt, når jeg er i bad, så for ikke at ødelægge gulvet købte jeg det her tæppe. Jeg er selv fuldstændig vild med det, fordi det har den lyse farve med de grønne-blå nuancer. Det passer rigtig godt ind i det nye blandet med retro looket. Så fint! Og jeg måtte altså lige vise det her.

Husk, at jeg har min konkurrence kørende stadigvæk – find den her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.