En lækker kasse..


Som I kunne se på min nyoprettede instagram igår, så har jeg modtaget nogle super lækre produkter fra Easis. Easis er et sukkerfrit mærke, og noget som jeg har benyttet mig en del af efter jeg startede hos en personlig træner. Førhen har jeg faktisk ikke været så vild med det, men det har ændret sig. Jeg har en helt klar favorit i barerne. Her er marcipanbrødet det absolut bedste, og det vil man også kunne se, hvis man tog et kig i mine skabe, for her købte jeg en helt kasse marcipanbrød, da de var på tilbud – det er jo lidt bedre i forhold til, at jeg gerne vil af med min sukkertrang.

Jeg glæder mig meget til at få smagt det hele. Indtil videre har jeg smagt lidt af chokoladepladen og pålægschokoladen, så der er noget at gå i gang med, og jeg glæder mig! Senere i dag vil jeg prøve at lave pistaciekagen, for den ser virkelig god ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.