DM Skin Care fejrer med -50%


Skrevet i samarbejde med DM Skin Care

Mangler du en god værtsgave? Eller mangler du stadig nogle adventsgaver eller julegaver? Så har du mulighed for at spare mange penge på hele DM Skin Care med koden “MT50%fra fredag d. 7/12 til og med søndag d. 9/12. Der sparer du nemlig – som koden fortæller – hele 50%, og det er virkelig noget som kan bruges i årets dyreste måned, ikke? ;-) DM Skin Care har et hav af forskellige hudplejeprodukter, veganske hudpleje produkter og slanke the. Jeg skal i hvertfald selv benytte mig af tilbuddet, fordi jeg dels selv godt kunne bruge lidt selvforkælelse, men jeg mangler også stadigvæk nogle julegaver, shh! Og her kunne nogle af produkterne lande i god jord..

DM Skin Care
DM Skin Care beskriver produkterne ret godt med sætningen ‘DM Skincare er det produkt du vælger når du er “IN Between” altså når du går fra din kosmetolog og spabehandler og stadig ønsker den lækre følelse af velplejethed og luksus hjemme hos dig selv.’. Dét er den slags som taler til mig, fordi jeg gerne vil føle, at jeg kan gøre det næsten ligeså godt derhjemme fremfor at skulle ud af døren til en wellness eller spa ophold.

DM Skin Care er et dansk mærke som får alt udviklet og produceret her i Danmark, hvilket også giver kunden garanti for, at moral og etik er i højsædet. Produkterne er derudover 100% naturlige råvarer uden parfume og parabener, og dette er kvaliteter som overvejende er økologisk og bæredygtigt indhold.

I dag ligger vigtigheden i – for mange mennesker – at det er økologisk eller vegansk, eller på anden måde ikke er skadeligt for miljø og ens egen krop, og derfor er DM Skin Care et aktivt valg for mange.

Nogle af de ting som jeg godt selv ville forkæles med er fodsalten som er vegansk – og nå ja! Den kan stå fremme, fordi indpakningen er så fin.. Jeg er vel ikke den eneste, hvor indpakningen har en betydning for købet? ;-)

Apropros indpakningen.. Grunden til, at du fra fredag d. 7/12 til og med søndag d. 9/12 har muligheden for at spare hele 50%, er fordi de netop har lavet nogle nye etiketter på produkterne, og jeg må sige, at dét har de gjort godt. De nye etiketter skal selvfølgelig fejres, og hvilken bedre måde end at give alle kunderne mulighed for at købe til halv pris. Se, dét kunne Black Friday lære noget af ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.