DIY – skohylde


Jeg har fået lavet det færdigt, og hængt det op som jeg viste jer et lille sneapeak af forleden. Min nye skohylde som jeg er fuldstændig forelsket i. Den er ikke så lang, men jeg har heldigvis plads og mulighed for at lave en stang mere, når jeg lige får penge til det. Det ser møggodt ud, synes jeg selv. Jeg er mere end tilfreds, så hvis du lægger inde med gamle bælter, du ikke bruger, og mangler en skohylde, så kunne det her måske være en løsning.

Du skal kun bruge følgende:
– 2 stk nippelrør
– 2 stk flanger
– 2 stk slutmuffer
– 2 stk bælter

Det hele (bortsæt fra bælter) kan fås i Odense Trælast eller hos VVS eksperten. Jeg har valgt at bruge størrelsen, der hedder ½. Derudover så er nippelrørene 20 cm lange. Jeg ville gerne have haft dem længere – 25 cm, men det havde de ikke nogle steder, og det gør heller ikke noget nu hvor det er kommet op, for det ser faktisk rigtig godt ud i den her længde. Jeg skal bare ikke have besøg af big foot ;-)

Angående pris, så kan det gøres til 130 kr (eksklusiv bælter), og priserne er taget ud fra Odense Trælasts hjemmeside, så det er jo faktisk en rigtig god pris for en skohylde, og særligt, hvis man – ligesom jeg – ønsker at lave det selv.

You may also like

2 kommentarer

  1. Dejligt at kunne give lidt inspiration igen for alt det, du har inspireret mig til at lave :-P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *