DIY-projekt vitrineskab/beaudeux hjørne

Så skal jeg i gang med endnu et DIY-projekt. Vi har et hjørne i stuen som jeg gerne ville give en makeover, og indtil videre har væggen fået en ret lækker farve. Nemlig beaudeux! En vild, men så smuk farve. Jeg husker ikke mærket, men det kan sikkert findes hos Dyrup.. Jeg vil gerne have fat i et lavt vitrineskab som så skulle males samme farve som væggen, fordi det vil være rigtig fint i forhold til, at der ikke er så meget plads, og så er det bare en rigtig god måde at få rummet og hjørnet til at virke mindre kompakt på. Idéen kom jeg på, fordi jeg har en masse Royal Copenhagen som jeg ikke rigtig bruger, og let ‘glemmer’, fordi det er gemt rimelig meget væk i vores højskab i køkkenet, og derfor ville jeg rigtig gerne have et vitrineskab. Foruden vitrineskabet ville jeg gerne have, at der skulle ske noget ekstra og her kom idéen om at farve væggen beaudeux, hvilket jeg slet ikke har fortrudt.

Nå, men.. Jeg har store problemer med at finde det rigtige vitrineskab (som er lavt, med glaslåger og ikke for dyrt), selvom jeg har været forbi Røde Kors’ genbrugsbutik i Ullerslev op til flere gange, så nu har jeg fundet nogle gamle glaslåger, og så er planen, at jeg vil lave vitrineskabet selv, for så kan jeg få størrelsen som jeg ønsker det. Nu hvor jeg igen skal igang med et gør-det-selv projekt kan jeg jo passende lige nævne Engelbert Strauss en gang mere. De har alverdens sikkerhedsudstyr som er passende til forskellige projekter i hjemmet og i haven.

Blogindlægget er skrevet i samarbejde med Engelbert Strauss.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.