DIY-lamps

Bloggen er meget stille nu, da jeg faktisk er hos mine forældre, og har besluttet at være her i en uges tid/et par uger mere. Det betyder også at mit hemmelige maler-projekt lader vente på sig. Jeg skal dog lige hjem på torsdag, og måske jeg beslutter at male det der, men jeg ved det ikke endnu. Jeg må se, hvad jeg lige beslutter mig for. Dog vil der komme endnu en boganbefaling! Jer – som følger mig på Facebook – kan se, hvad jeg syntes om den bog, vi fik i goodiebagen “Lola og naboens søn”. Jeg valgte nemlig at lave en anbefaling derinde i stedet for på bloggen :-)

Indtil jeg kommer hjem kan I jo lige nyde mine billeder af mine to homemade lamper. Den ene er inspireret af Katarina Natalie som jeg er fuldstændig vild med! ‘M’-lampen er en, jeg har ønsket mig længe, og havde problemer med at finde noget materiale som var let at arbejde med, ikke var for dyrt, og som samtidig kunne se OK ud. Jeg valgte, at det skulle være pap fra flyttekasser, fordi jeg havde det ved hånden, men også fordi jeg gerne ville have et stort ‘M’, og jeg havde været i Panduro, fordi de har nogle pap bogstaver, som er lavet, og rigtig fine, men de var ikke store nok, og derfor lavede jeg det selv. Tæt på er lampen ikke fuldstændig fantastisk, men nu ser man den også kun langt væk fra. Lyskæden er en ganske enkelt bare en udendørs LED kæde, og så købte jeg nogle tennisbolde, og skar et kryds i, og satte dem på. For lyskæder er dælme pebret i prisen, så jeg valgte at gøre sådan her. Og man ser det næsten ikke ;-)

2 tanker om “DIY-lamps

  1. Det er jeg også rigtig glad for – dog mest fordi det krævede tungen lige i munden :-P Det var ikke sådan lige at lave det. :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.