DIY gevir lampe

For et par måneder siden var jeg rundt på instagram og kigge, og her faldt jeg over en norsk instagram profil Kviitkrull_ – og hun havde lavet den smukkeste lampe af gevirer som jeg faldt pladask for! Vi har selv rådyr gående nede bag haven som vi passer (hos mine forældre), så jeg var ikke i tvivl om, jeg skulle lave dén lampe for at have noget “med hjemmefra“. Gevirerne er også alle sammen nede fra dyrene bag haven, så jeg har altså ikke været ude og købe nogle fremmed gevirer ;-) Jeg modtog endelig det snor, jeg havde bestilt, i dag, og jeg er så sindssyg tilfreds! Dog mangler jeg en hvid ledning. Den ledning som ses på billedet skal bruges til min gulvlampe, og jeg ønskede, at spisebordslampen skulle være gennemført hvid. Så ledningen på billedet er kun lige for at vise jer mit meget fine resultat, som jeg er meget meget glad for. Der vil selvfølgelig kommer flere billeder, når jeg er flyttet ind i huset, og har fået den hængt op.
Beklager de lidt dårlige billeder, men min mor fik ondt i armen af at holde lampen, så jeg måtte jo skynde mig :-P Haha!

You may also like

2 kommentarer

  1. Det synes jeg helt bestemt! :-D De er så fine.. Og ja, her er det en fordel med en jæger, for gevirer koster kassen :-P Heldigvis har vi samlet gennem årene, fordi mine forældre har dyr gående nede i baghaven i indhegning, som vi passer, så der har vi kunnet være heldige at få fat i nogle, når det var dén tid på året, hvor den smider gevirerne.

  2. Fed ide ! nu er det pludselig ikke så slemt og leve sammen med en jæger , måske jeg skulle lave sådan en når jagtsæsonen går igang :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *