Designer knive fra Global – et must til madlavningen!

Skærmbillede 2017-09-22 kl. 18.24.11

Skærmbillede 2017-09-22 kl. 18.24.31

Skærmbillede 2017-09-22 kl. 18.24.52
Kvalitets knive er noget af det vigtigste for mig, når jeg laver mad. Jeg elsker at lave mad, men det kræver også, at jeg har nogle gode redskaber, for det gør jobbet meget lettere, og kan også være med til at maden ser visuelt flottere ud. Der er ikke noget værre end udseendet på den mad, der bliver lavet, når det er skåret med en sløv kniv. Designer knive fra Global er nogle af mine yndlings knive, fordi de både er effektive, men som også er gode at holde på. Hvis jeg står og laver mad i mange timer eller skal skære en sørens masse salat ud, så kan jeg hurtigt få ondt i hånden, hvis redskabet ikke er designet på en ergonomisk måde som gør, at det er behageligt at holde på i længere tid. Her er Global virkelig et anbefalelsesværdigt mærke.
Priserne på designer knive fra Global er dælme også deropad, men så behøver du heller ikke at skifte dine knive ud de næste mange år – hvis de overhovedet skal skiftes ud. Global knivene kan fås mange steder, men hos Din Isenkræmmer som jeg af og til handler i – dog i Odense – der kan du ofte få produkter som både Imerco m.m. har til billigere penge, og er der noget, jeg er vild med, så er det at spare penge. Så hvis Din Isenkræmmer har, hvad jeg skal bruge, så handler jeg det som regel der, for at spare penge, da kvaliteten jo er det samme uanset hvem, der er forhandler.

Hvis du mangler gode designerknive til madlavningen, så kan Global hos Din Isenkræmmer klart anbefales.

Indlægget er skrevet i samarbejde med Amager Isenkram

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *