design kataloget

Desktop1

Jeg har fået mig et lille samarbejde med Design Kataloget som kommer jer til fordel! Jeg har nemlig fået en rabatkode således, at I kan få -10% på alt på deres webshop + der er gratis fragt.. Ja, så bliver det sgu ikke bedre, vel?

Design Kataloget er er sindssyg fin og enkel hjemmeside som jeg var ret imponeret over, da jeg så den første gang. Den er let og overskuelig, og så har de nogle ret fede ting til hjemmet, og er der noget, jeg elsker, så er det da ting til hjemmet ;-) Jeg har samlet lidt af de sager som jeg gerne så i mit hjem. Jeg er ret vild med de forskellige posters, de har. Særligt, “Der er altid plads til en pudekamp” – den er jeg total forelsket i! Det samme gælder for Gevir-plakaten. Den kan fås i guld også, og jeg vidste ikke rigtig hvilken en, jeg ville have på collagen her, men det blev den mørke. De er ret flotte begge to, synes jeg! & det er blevet meget populært at have forskellige posters hængende, og gerne i 50*70 cm eller også større. Men jeg må indrømme – det kan altså også et eller andet at have posters hængende.
Ud over sortimentet vil jeg da også gerne lige påpege priserne.. Priserne på plakaterne er meget billige i forhold til mange andre steder, hvilket jeg synes er ret fedt, fordi jeg selv er en smule nærig mht. priser på plakater – dog afspejler det sig ikke rigtig, fordi jeg rent faktisk har haft købt nogle halvdyre plakater, meeeeen.. Fremover – når jeg nu står her og skal flytte meget snart – så er det i hvertfald ikke plakater, jeg prioriterer at betale mest for, og her kunne jeg absolut godt finde på at bruge penge på plakaterne hos Design Kataloget, fordi det er priser, hvor alle kan være med! Derudover er der kalenderen fra House Doctor som jeg meget meget længe har tænkt, jeg ville have, og alle steder ser jeg den til 249,-, så igen er Design Kataloget billigere, og jeg skal helt sikkert have kalenderen fra Design Kataloget, når jeg er flyttet, og kommet på plads i hjemmet, så jeg får overblik over nips-tingene. Jeg kan godt lide at spare, hvor jeg kan! ;-)

Rabatkoden er ARTBYMT, og denne holder en måned, så I har en måned til at benytte jer af lidt god rabat på en i forvejen billig hjemmeside!

Hvis I har lyst til at følge dem på Facebook, så I kan holde jer opdateret med nye lækkerier, så kan I finde dem her: Design Kataloget.

PicMonkey Collageiub

sponsoreret indlæg

2 tanker om “design kataloget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.