Depend Cosmetic – bloggertræf

Jeg fik denne pink farve i min goodiebag fra Depend Cosmetic. Jeg er kæmpe fan af pink, og rødelige farver generelt. Jeg har også enooooormt mange af dem. Jeg har over 100 neglelakker, fordi jeg i en periode gik meget op i neglelakker, og generelt bare mine negle. Jeg lavede også gelénegle. Nu er det ikke så galt, men jeg kan stadigvæk godt lide at gøre noget ud af mine negle – måske ikke lige med neglelak altid som førhen. Jeg glæder mig dog alligevel til at prøve denne her lak. Jeg har faktisk en anden fra Depend Cosmetic i en skrigende gul farve som jeg synes var meget mat, da den kom på. Men skal teste den her, og se om den er som jeg synes, en neglelak skal være. Derudover så ønsker jeg mig også Depend Cosmetics ‘7 days’ serie, fordi jeg virkelig gerne vil se om de kan holde i 7 dage. Jeg har set en anden teste dem, og der holdte de vidst længere end 7 dage, så det lover rigtig godt :-) De skal helt sikkert også testes.
Når jeg har prøvet denne lak, så vil jeg rigtig gerne lave et indlæg, hvor jeg fortæller, hvad jeg synes om den, og om den er som den anden, jeg har fra Depend Cosmetic. Så hold øje på bloggen, hvis du er nysgerrig på denne lak.

I kan følge Depend Cosmetic på Facebook her

sponsoreret indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.