De første billeder..

Jeg vil gerne lige starte med at beklage, at billederne er så dårlige, men mit kamera er blevet pakket ned (jeg flytter jo på fredag/lørdag), så jeg måtte nøjes med mit ringe iphone-kamera. Anyways. Jeg ville alligevel gerne lige vise jer mit nye lille hjem. Jeg mangler lige et billede af den anden ende af stuen, men det kommer helt sikkert på fredag, når min mor og jeg tager lidt flytterkasser med derned og hygger med at pakke dem ud og sætte på plads. Jeg har heller ikke taget billeder af kælderen – den er ikke så fantastisk flot lige nu – ej heller hyggelig :-P Så den må komme på et andet tidspunkt, måske.
Jeg har i dag fået nøglerne til mit lille hus, og jeg så det i dag, da det var helt færdigt. Dvs. der blev sagt terassedøre i, da jeg var nede og hente nøglerne. Men det er så fint! Jeg er meget meget glad, og jeg glæder mig til at flytte. Det bliver så meget anderledes, og selvom det er en udfordring for mit angst, så glæder jeg mig så vildt meget til at starte et nyt sted, og starte mit eget liv, og blive endnu mere selvstændig. Jeg flytter – som sagt – på fredag/lørdag, og jeg kan ikke love, at der ikke bliver spammet med billeder fra mit nye lille hjem ;-) Følg med på bloggen, hvis du vil se, hvordan jeg indretter mig. :-) Indtil da må I se mit tomme lille hus..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.