DAY Birger et Mikkelsen

Jeg har fået min første DAY-taske, og jeg er så glad for den! Jeg har haft ret svært ved at finde ud af, hvilken farve, der var den rigtige, men jeg valgte denne mørkeblå farve, fordi jeg bare er vild med blå! Jeg er blevet anbefalet DAY-tasker til skole, da de skulle holde rigtig godt, og det var det, jeg søgte. Derudover skal jeg kun gå i skole i 10 uger, så jeg ville ikke ofre penge på en eller anden grim rygsæk, fordi jeg vidste, jeg alligevel kun ville komme til at bruge den i skolen. Jeg har en anden taske som jeg brugte til HF, og som jeg lånte af min farmor. En superlækker retro kernelæder taske, men den er bare så vanvittig tung i sig selv, og når jeg skal gå halvanden kilomet til stationen fra mig af, og gå fra Odense Banegård til skolen, så har jeg ikke brug for en tung taske. Jeg valgte i stedet at give denne taske en chance, fordi den er let i sig selv, flot og så er den ikke særlig dyr. Jeg købte selvfølgelig min på tilbud, og jeg tror, jeg gav omkring 280 for den hos Magasin. Det er slet ikke slemt. Nu er jeg også fuldstændig klar til skolen i morgen! Det bliver meget mærkeligt, og jeg vil helt sikkert være nervøs i morgen, for det er trods alt halvandet år siden, jeg sidst arbejdede eller gik i skole. Men jeg glæder mig, jeg er spændt – og jeg kan ikke vente med at komme videre i mit liv nu hvor jeg – på uddannelsesfronten – har stået stille i halvandet år.
Jeg vil selvfølgelig stadig blogge, selvom jeg får fri 15:30 hver dag, men I må lige bære over med mig, hvis jeg ikke fylder jer med indlæg i løbet af den næste uge. Jeg tror, det bliver afsindig hårdt at starte skole igen, og så især, når det er fra 8:10-15:30 hver dag ;-) Men jeg vil prøve at gøre alt for, at jeg kan have en smule overskud til bloggen, og til generelle ting i løbet af den næste uge. Jeg gør mig selv den tjeneste, at jeg i dag skriver indlægget som bliver udgivet i morgen, så jeg i hvertfald ikke på min første dag, skal samle energi til at blogge. Det har jeg heldigvis sørget for på forhånd :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.