Crazy adventsgaver.. & en lille tanke


Efter meget besværlighed kan jeg nu vise jer nogle af mine adventsgaver fra min mommy. Jeg har fået disse stole – som til forveksling minder om Y-stolen – disse er dog til at betale. Derudover har jeg fået fire styks pelshynder, to i hvide, én i sort og én i grå. De er SÅ lækre! På billedet er der også to Royal Copenhagen skåle i deres juleedition som jeg er blevet en smule forelsket i! Mit nytårsforsæt på være, at jeg skal kunne dække bord til 6 personer med Royal Copenhagens julestel :’) Det ville være fantastisk! Jeg har fået en ting mere som ikke er med på billedet, fordi det kommer med på mange af de andre billeder som vil fylde på de næste par blogposts, men det er en plaid fra Bahne som jeg virkelig synes er helt fantastisk og lækker. Jeg har fået den i en sart rosa farve som står virkelig fint til min nye grønne sofa – som selvfølgelig kommer på bloggen meget snart! Jeg glæder mig så meget til at vise den frem – og I kan godt glæde jer ;-)

Anyways.. Disse fuldstændig fantastiske gaver fik jeg i adventsgave af min mor, og jeg er SÅ glad for alle tingene, og jeg er så overvældet over, at hun har brugt så mange penge på mig og min lillebror denne jul. Men som I ved så er mine forældre jo blevet skilt, og de har fået solgt huset. 1. December skulle de være ude, og det har taget meget af min tid – derfor har bloggen været en anelse stille – derudover er der så mange ting som også har fyldt, og som jeg påtænker at lave et post om på et senere tidspunkt.

& en lille tanke..

Påtænker at lave et blogpost om, hvordan det er at være skilsmisse’barn’ i en alder af 24 år? Hvilke udfordringer, man kan have, når man er vokset op i en kernefamilie – og den lige pludselig er forsvundet? For jeg tænker, at jeg har nogle andre tanker og udfordringer end andre skilsmissebørn som er vokset op med to familier. Er det noget som kunne være spændende?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.