#BLOGGERADVENT – mine gaver er kommet sammen med et hint til indholdet


For nogle dage siden kunne jeg hente mine adventspakker på posthuset. Pakkerne er fra Camilla. Jeg er jo en del af bloggeradvent som jeg har nævnt før her på bloggen, og det betyder, at vi er en gruppe bloggere som skal give hinanden fire adventspakker som vi så må åbne hver søndag og skal vise frem på vores blog. Bloggeradvent har vidst kørt et par gange før, men jeg har aldrig været en del af det, men så spurgte Jeanette (.. som står for det) om jeg ville med, fordi de manglede en plads, og det valgte jeg så at takke ja til.

Læs “#BLOGGERADVENT – pakkerne er klar


Vi skulle starte ud med at skrive et præsentationsindlæg, for at vores ‘nisse’ kunne lære os at kende, og som mine faste læsere nok kan regne ud, så skrev jeg i hvertfald, at jeg elskede loppeting. Da jeg så læste julekortet som fulgte med mine pakker, så står der “hint: jeg læste, du var vild med loppefund”, og så er det her, at jeg tænker, at det ikke kan blive bedre. Jeg glæder mig så meget til at kunne åbne den første af pakkerne! Det er så spændende. Men vi må vente og se til på søndag :-)

Læs også “#BLOGGERADVENT – præsentation

Søndag bliver den store op-pakningsdag. Så I får lov at se alle mine adventspakker på søndag. Det er også på søndag, at jeg finder vinderen af min adventskonkurrence, så hvis ikke du har deltaget, så synes jeg, at du skal gå ind og gøre det lige her. Det er også i min adventskonkurrence, at du kan finde en rabatkode, hvis du ikke er den heldige vinder af konkurrencen.

Se alle mine kalendre “JUL+ADVENTS GAVER – i lange baner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.