#BLOGGERADVENT – så er det igen tid..

I år der igen bloggeradvent, og jeg skal selvfølgelig deltage i år igen, fordi det er rigtig hyggeligt, og skaber fællesskab blandt os bloggere. Hvis ikke I kender bloggeradvent kommer lige en lille infoboks om konceptet.

BLOGGERADVENT
Jeanette som har bloggen Jeas Blanke Tanker har startet bloggeradvent for nogle år siden, og man melder sig til, hvorefter hun trækker lod omkring hvem man skal sende adventspakker til og hvem man modtager fra, så man er nisser for hinanden, men man ved hvem ens nisse er. Herfra laver man et præsentationsindlæg på sin egen blog, hvor man fortæller lidt om sig selv – mit fra sidste år er her. Så finder man hver især nogle gaver som MAX koster 100 kroner for alle fire advents. Så har alle mulighed for at være med. Pakkerne skal sendes senest 24 november (i år), så vi alle har alle pakkerne inden 1. advents, og når pakkerne skal åbnes bliver der skrevet blogindlæg på de forskellige blogs, som vi så alle sammen kan dele og se, hvad vi hver især har fået.
Det er en rigtig hyggelig tradition i bloggerverdenen som jeg er rigtig glad for, fordi jeg elsker julen, elsker at forkæle, elsker at få gaver selv og ikke mindst, fordi vi lærer nye bloggere at kende.

..Som sagt skal jeg igen være med til bloggeradvent, og vi har lige fået at vide, hvem vi skal være nisse for, og hvem som skal være nisse for mig. Jeg skal være nisse for Sennie som har bloggen Sententia, og Sofie fra bloggen StrikeAPose skal være nisse for mig. Jeg kendte ingen af deres blogs i forvejen, så jeg glæder mig til at følge med på deres blogs.

Læs også sidste års “#BLOGGERADVENT – præsentation


Mit præsentationsindlæg i år har ikke ændret sig fra sidste år. Jeg er 26 år, og bor stadig i vores lille hus sammen med min kæreste, Ronni og vores hund, Zoey, men denne gang har vi også vores kat Ejgil, og min killing, Vilma, da Alma desværre døde for et par måneder siden. Jeg har en stor forkærlighed for teak, genbrug og hjemmelavede sager. Ikke mindst, chokolade! Det er der heldigvis meget af, når det er jul. Jeg går meget op i boligindretning og gør-det-selv projekter, og så elsker jeg julen. Alt hyggen, hygge sokker, familie, god mad og forkælelse.

Se også “#BLOGGERADVENT – mine gaver er kommet sammen med et hint til indholdet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.