#BLOGGERADVENT – præsentation

Igår blev jegt kontaktet af Jeanette omkring, om jeg ville være med til bloggeradvent, og jeg har kun set meget lidt om det. Det krævede lidt overvejelse, da jeg synes, jeg har så rigeligt at se til her op til december måned, men jeg endte med et ja tak til invitationen. I den forbindelse skal jeg lave et præsentationsindlæg til min nisse som er hende, der skal sende adventsgaver til mig. Præsentationsindlægget skal fortælle lidt om mig, da hun – så vidt jeg ved – ikke kender noget til mig eller min blog. Det gør det jo en del lettere at finde noget brugeligt til ens nisse. Jeg var nemlig ude i Rosengårdcentret i Odense i dag, og jeg tænkte ‘jeg finder da lige lidt til hende som er min nisse‘, men jeg aner jo ikke noget om hende, og så er det dælme svært. Så jeg opgav – indtil videre. ;-)

Nå, men lidt om mig. Jeg hedder Camilla Mille, er 25 år og bor i Nyborg sammen med min kæreste, Ronni, min kat, Alma og hans hund, Zoey. Så vi er en lille familie. Jeg interesserer mig for boligindretning, gør det selv projekter og makeup. Jeg elsker loppefund, lidt skæve ting og ting med historie. Jeg kan godt lide at fordybe mig i en god bog – særligt selvbiografier og en god krimi. OG SÅ ELSKER JEG JULEN!

Læs også “#1 JULEGØJL – borddækning

I år skal Ronni og jeg holde jul. Det er min første gang, hvor jeg skal holde jul, og det er samtidig også min første gang, hvor jeg skal holde jul sammen med en kæreste. Jeg glæder mig som et lille barn. Jeg elsker at kunne dele denne dag sammen med mange af dem, som jeg elsker og holder af. Min far og lillebror skal desværre ikke være med, men ud over, at de to mangler, så vil jeg have alle dem, jeg holder af sammen med mig dén aften. Det bliver virkelig hyggeligt, og det er jeg ikke det mindste i tvivl om. Modsat mange i min familie, så går jeg meget op i julen. Jeg elsker at give gaver, jeg elsker at modtage gaver (yes, I am honest), og så elsker jeg hyggen omkring madlavningen, konfekten, julepynten m.m. Og det er jo ingen hemmelighed her på bloggen, at jeg allerede at begyndt at jule lidt, for jeg har jo lavet – op til flere – blogindlæg, hvor jul indgår på den ene eller den anden måde.

Læs også “Genbrugsjulepynt for en slik


Jeg har jo blandt andet taget den beslutning om, at jeg kun vil have julepynt som er købt på genbrug, arvestykker eller hjemmelavet, for jeg synes, at det bare tilfører noget ekstra til julen, at det ikke alt sammen er sådan noget helt nyt noget. Faktisk i dag fandt jeg det skønneste julepynt – noget som er perfekt til juletræet eller en troldegren. Det så gammelt ud, men jeg ved ikke, hvor gammelt det var. Hende den ældre dame som ekspederede os fortalte så, at hun selv havde nogle af disse æsker derhjemme, og jeg kunne ikke dy mig for at spørge, hvor gammelt hun ville tro det var. Hun mente, at det var 20-30 år gammelt, så helt gammelt er det jo ikke, men pyt med det. Det er så sødt, og jeg skal selvfølgelig nok lave et indlæg med noget af alt det julepynt, jeg har købt i år indtil videre.

Læs også “#2 JULEGØJL – juletræet

Men som I kan læse, så elsker jeg alt ved julen – alt fra mad, gaver og vigtigst af alt hyggen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.