#BLOGGERADVENT – pakkerne klar√

Jeg har brugt weekenden på at købe adventsgaver til min nisse, Camilla som har bloggen nouw.com/camillia. Vi skal jo snart igang med bloggeradvent, og jeg glæder mig faktisk rigtig meget til at komme igang. Jeg kunne selvfølgelig ikke holde mig indenfor budgettet på 100 kroner, som der står, vi max skal bruge (.. det er en regel, så alle kan være med). Jeg nåede næsten op på det dobbelte, men det er virkelig svært at holde sig på 100 kroner – meget sværere end man tror. Jeg regnede stærkt med, at jeg kunne holde mig indenfor budgettet, men det har vist sig noget helt andet nu, hvor jeg har siddet og regnet lidt på det.

Læs også “#BLOGGERADVENT – præsentation

Men.. Nu har jeg fået pakket tingene, så de er klar til at blive sendt afsted til min nisse, og så glæder jeg mig enormt meget til at se på hendes blog, om hun synes om gaverne, og så glæder jeg mig også til at modtage mine og se, hvad hun har fundet på at finde til mig.

Læs også “#2 home-stuff

For, at det ikke skal være løgn, så har jeg faktisk en del julekalendre og adventskalendre. Jeg har købt en julekalender i Vero Moda, en julekalender fra Nice Hair, en skrabejulekalender fra min mor og en kinder julekalender fra min mor. Så har jeg en adventskalender fra min mor og så denne. Så jeg får vidst rigeligt med gaver op til jul, haha. Det er jo næsten helt pinligt alt det jeg har skrabet sammen i år.
Er jeg den eneste, der har skrabet en masse sammen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.