Det berømte gulvtæppe fra Søstrene Grene er også endt hjemme hos mig

Det er så længe siden, at jeg har skrevet her på bloggen, men jeg mangler en smule inspiration til, hvad jeg skal skrive om. Jeg vil jo ikke bare fylde min blog med ligegyldige ting som jeg, i sidste ende, ikke er tilfreds med. De kommende uger kommer der dog et par spændende projekter. Blandt andet et spisebordsprojekt. Men indtil da, må I få et par billeder af mit nye gulvtæppe fra Søstrene Grene som jeg egentlig synes er rigtig fint og passer godt ind. De har tre farvekombinationer, men jeg har valgt den med lyserøde og grønne striber i. Det passer nemlig godt til min grønne sofa, min lyserøde pude og plaid. Men nu synes jeg pludselig ikke, at mit sofabord passer skide godt ind, så jeg overvejer mulighederne for et nyt sofabord :-) Jaja, ingen har sagt, det skulle være let, vel?

I kan finde Søstrene Grenes nye kollektion her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.