bag om.

Kort info:
Navn: Camilla Mille
Alder: 25 år
Bor: i Nyborg
..Sammen med: min kæreste, Ronni på 35 år, vores hund, Zoey, og vores katte Alma og Ejgil.

Min blog startede som min hjemmeside for mine malerier, men er – med tiden – blevet min blog mere end min hjemmeside for mine malerier. Jeg brugte min kreativitet på malerier, og nu bruger jeg min kreativitet til at skabe nogle anderledes løsninger i vores hjem i form af DIYs af forskellige slags. På min blog handler det primært om boligindretning, interiør og mine mange DIYs som du både kan se i sammenspil med resten af hjemmet, men der er også ‘trin-for-trin’ indlæg som viser, hvordan du skal gøre det og hvad du skal bruge for at lave DIYen.

Hvis du har lyst til at følge med i mine DIYs, boligindretning eller bare min ‘almindelige’ hverdag som salgsassistentelev, så kan du finde mig på instagram, hvor jeg poster forskellige (og til tider, mere personlige) billeder/tekster. Du kan finde mig under navnet @artbymt.dk.

OBS. Du må gerne bruge mine billeder, men kravet er dog, at du nævner enten min instagram eller blog i sammenhæng med billedet. Derudover bedes du sende en mail for at gøre mig opmærksom på, at du bruger mine billeder. Tak på forhånd :-)