bag om.

12. 3. 2015transround

Jeg er en tøs på 25 år, som bor i Nyborg. Jeg har blogget over flere gange, men er – efter seks måneders tid – begyndt at blogge igen. Jeg har lige været inde – og er stadigvæk inde – i en hård periode, hvor jeg arbejder utrolig meget på mig selv, og mit mindset. Jeg har nogle personlige udfordringer som jeg kæmper med, og derfor er jeg også sygemeldt lige nu, men jeg satser på, jeg snart kan starte på min drøm – at læse til salgsassistent, og videre til noget ledelse. Jeg drømmer om at kunne blive butikschef eller få min egen butik/webshop. Who knows..
Bloggen her handler om boligindretning, interior og ja, alt hvad man kan drømme om i sin drømmebolig! Derudover vil den også handle en lille smule om mit “nye” liv, som jeg beskriver som positivt, sundt og stærkt. Jeg vil muligvis inddrage nogle af mine tanker om dét at udvikle sig følelsesmæssigt og psykisk. Derudover vil jeg komme til at starte på noget andet nyt; nemlig flytte for mig selv (igen), indrette mig fuldstændig anderledes end jeg gjorde sidst, starte et sundt liv med sundt, lækkert mad – som helt sikkert vil pryde bloggen ;-)

Hvis I undrer jer over at navnet ikke har så meget at gøre med selve bloggen, så er der fordi jeg har haft mine malerier på denne side, og det kommer jeg – med tiden – til at have igen, derfor har jeg valgt at slå bloggen og malerierne sammen. Men jeg starter med bloggen, da jeg – ligesom med bloggen her – starter noget helt nyt med mine malerier. Så der er ny stil i malerierne også – ligesom med næsten alt andet i mit liv ;-)

Jeg glæder mig til at kunne vise jer mit nye positive liv, og at I vil finde bloggen interessant.

PicMonkey Collageiub