Art by M. T. i Hendes Verden?

Igår fik jeg en besked på min instagram, hvor en pige fortalte, at hun kom fra magasinet Hendes Verden, og hun var ved at lede efter nogle garderobeidéer, og her var hun faldet over min skohylde som hun ikke havde set før. Hun spurgte om hun måtte bruge mine billeder af skohylden i en artikel i magasinet, og jeg sagde selvfølgelig ja. Hun ville selvfølgelig nævne min blog i artiklen, så kan jeg jo ikke sige nej, vel? Det er superfedt, og jeg skal helt sikkert have fingrene i bladet, når det bliver udgivet. Jeg skal selvfølgelig nok opdatere løbende, når jeg ved noget mere..

Du kan se, hvordan jeg har lavet min “DIY – skohylde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.