Almas nye hjem

Så er jeg tilbage efter at have afsluttet min EUS i torsdags. Jeg har haft knoklet rigtig meget, og har været afsindig nervøs, så jeg har derfor ikke kunnet koncentrere mig om noget som helst andet. Det betalte sig heldigvis også. Jeg var oppe i grundforløbsprøven som var bestået/ikke bestået, og jeg bestod den selvfølgelig. Dernæst kom en IT-eksamen som jeg var meget mere nervøs for, men jeg fik sgu 12 – mit første 12-tal på et C-niveau fag. Jeg var pavestolt, da jeg gik ud derfra, og jeg kunne ikke ønske en bedre afslutning på min skole. Nu mangler jeg kun at finde læreplads, og jeg er blevet ringet op af Rema 1000 og H&M som begge ønskede mig til samtale. Jeg har overstået Rema 1000, og på tirsdag skal jeg et smut forbi H&M til samtale, og jeg er så spændt! Jeg håber også, at jeg kan være heldig her :-)
Nå, men.. Det som indlægget her egentlig skulle handle om, er.. Almas nye hule. Jeg deltog jo i en konkurrence på DBAs facebookside, hvor man kunne vinde det her retro TV som er bygget om til en hule. Egentlig var jeg selv begyndt at lede efter et TV, så jeg selv kunne lave det, fordi jeg havde glemt, jeg havde deltaget i konkurrencen, men så blev jeg kontaktet, at jeg havde vundet, og forleden kom det så endelig hjem til mig! Jeg er dog på ferie hos mine forældre sammen med Alma, så Alma har ikke set det endnu, men jeg glæder mig så meget til at se, hvordan hun reagerer, og om hun forstår, at hun skal hoppe op og kan lægge sig. Nu må vi se!

Jeg vil gerne slå et slag for DBAs facebookside, fordi de har en blog også, hvor der bliver lavet rigtig mange fede ting, og rigtig mange konkurrencer. Jeg blev selv inspireret, og jeg håber da, at det kan inspirere andre også :-) Nu var jeg så fri for at lave det her TV, fordi jeg vandt, men jeg kunne sagtens have fundet på at lave det.

Btw. I kan forvente DIY af mig det næste stykke tid, da jeg lige har fået solgt mit spisebord, og forhåbentlig også får solgt mine spisestole. Det bliver et anderledes, men møgfedt projekt! Derudover er det også snart have-tid, og jeg har store planer ude i haven, som ikke kun involverer mig, men også noget af min familie :-P Jeg skal have lagt en større terrasse, have tonsvis af krukker med blomster, havesæt og et lille bålsted! Det er bare noget af dét, I kan forvente i løbet af foråret/sommeren! :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.