Adventsgaver, ’18

Jeg har fået nogle supergode adventsgaver af min mor. Selvom jeg er blevet voksen, så bliver jeg stadigvæk forkælet med adventsgaver fra min mor, og det er simpelthen så dejligt! Det bliver man aldrig for voksen til. Min mor er meget gavmild med gaverne, og selvom hun ikke behøver at være det, så bliver jeg selvfølgelig alligevel glad.

I år fik jeg et Babyliss Curl Secret som jeg havde ønsket mig, men jeg valgte alligevel at returnere det, da jeg fortrød det. Heldigvis tog min mor det ikke tungt, at jeg valgte at bytte det. Krøllejernet tæller for to adventspakker, så derfor er der kun skrevet om tre adventspakker.

Derudover fik jeg denne abe i adventsgave som min moster har lavet, og jeg er simpelthen så glad for den. Jeg havde nævnt det for min mor, fordi jeg har set, at min kusine har fået en abe lignende, min er dog kæmpestor. Derudover har jeg også set dem overalt på nettet, og jeg er ret vild med de hæklede fyre. Jeg havde dog ikke troet, at jeg var så heldig af få sådan en fin gut. Ham er jeg rigtig vild med!

– Har du lyst til at se, hvad jeg har fået i “christmas presents

Den sidste gave var en ring som jeg selv har valgt, fordi min mor har den fantastiske evne til, at være alt for sent ude hvert år til jul, så hun havde ikke lige nået at købe, og bad mig finde noget, jeg kunne bruge, og her stod jeg faktisk i mellem magasinholderen som jeg har fået i julegave af min far, hvor jeg så ville betale det resterende, eller om jeg skulle købe denne ring. Heldigvis valgte jeg helt rigtigt, og jeg endte ud med at få begge dele, fordi jeg er enormt heldig at have to forældre som bare giver for aaaaalt for meget!

Ringen er i øvrigt fra JosephCPH som jeg fik øje på, på instagram. Jeg synes, at de laver de smukkeste smykker, og der er rigtig meget spændende som ikke er set andre steder – i hvertfald ikke noget som jeg har set andre steder. De er enormt smukke, og bliver også udsolgt hurtigt, så hvis man får øje på noget, så skal man slå til! Jeg er allerede nået at blive solgt til to smukke ringe, men de nåede begge at blive udsolgt inden jeg havde muligheden for at købe dem. Så grib chancen, når den er der. Det er ikke sikkert, at der er flere tilbage, når du har muligheden igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.