AAGAARD ØRERINGE – fra Chanti

Dette indhold er sponsoreret af Chanti
_____________________________

Chanti er en hjemmeside som jeg har brugt rigtig mange gange – både til smykker til mig selv, men også når jeg har skullet give en gave. Det er den første hjemmeside, jeg kigger på, når jeg skal kigge efter smykker på nettet. Jeg har blandt andet haft købt halskæde og et vedhæng til min bedste veninde, ringe til mig selv og meget mere, så jeg kan helt klart anbefale hjemmesiden. Dette siger jeg ikke bare fordi jeg har fået sponsoreret disse Aagaard øreringe, men det er min helt egen personlige mening – ellers ville det ikke være en hjemmeside, jeg handlede så meget på – også før dette sponsoreret indlæg.


Læs også et andet blogindlæg “Godter fra Homeish

Foruden at du som privatperson kan købe smykker til noget billigere pris end i butikkerne, så kan man som firma/momsregistreret person også købe, da de nemlig har en grossist side, hvor der er mulighed for at spare mange penge. Denne mulighed er der også for privatpersoner, men reglerne for erhvervsdrivende gælder. Dvs. du mister returretten, du mister muligheden for at få pengene tilbage + du skal købe for min. 650 kroner. Dette er bare nogle af de ting som du skal have i mente, hvis du handler på deres grossist side. Desuden kan du få smykkerne endnu billigere.. Så er der mulighed for selv at bestemme, om du vil have smykkerne billigere eller give lidt mere, og så med den sikkerhed, at hvis du ikke er tilfreds med produktet, eller veninden ikke ønskede sig en halskæde alligevel, at du så kan benytte dig af returretten.

Læs også “KØKKEN MAKEOVER

I dette indlæg er der faktisk et stort hint til dig omkring, hvad der måske kommer til at blive afsløret på søndag. Jeg har ikke skrevet, hvad det er, men jeg har gjort noget andet som måske kan hjælpe dig på et kvalificeret bud på min overraskelse til jer søndag. For – som jeg har sagt før (..bare ikke lige ved dette indlæg) – så vil I også komme til at se mere til Chanti på bloggen. Bare vent og se, hvad der gemmer sig næste gang..
God weekend, tøser<3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.