Aaaalt for tidlig julegave, ups.

Jeg er simpelthen lige nødt til at dele det her billede af Alma som ligger på sin aaaalt for tidlige julegave. Jeg beklager lige på forhånd det dårlige billede, men jeg ville ikke rejse mig, for så følgede hun bare efter mig. Så det blev lige et fint mobilbillede. Jeg købte denne kurv igår hos Bajar til sølle 69,- fordi der er fejl i den, og så var den vidst også sat ekstra ned. Jeg fandt den største af dem, fordi jeg var i tvivl om Alma overhovedet kunne være i den, men det kan hun vidst liiiige nå. ;-) Jeg havde egentlig også planer om først at give den til hende juleaften, men jeg har længe drømt om at få noget i de der filtkugler, så jeg kunne simpelthen ikke vente med at se den pryde min fine stue! Så er der lidt pangfarve herinde. Tænk sig at finde en gave som både ens kæledyr elsker – og som ejeren også selv elsker! :-D Så bliver det vidst ikke bedre.. Nu håber jeg så også bare på, at jeg snart kan få råd til et par fine kugletæpper. Drømmen ville være, at jeg havde et stort i stuen, en lille i soveværelset og et lille oppe på mit store værelse (i walk-in-afdelingen). Så ville jeg være mere end tilfreds – men jeg må være tålmodig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.