4. ADVENT – sidste opsummering af gaverne..


Så er det søndag, og nu må vi endelig åbne de sidste adventspakker. Ligesom 1. advent så laver jeg en opsummering, da tiden efter juleaften er presset. Men her kan I se, hvad jeg har fået i min Nice Hair julekalender de sidste syv dage, hvad jeg har fået af min mor i adventsgave og hvad jeg har fået i adventsgave af min nisse, Camilla.

Nice Hair indeholdte:
– ansigtsmaske af samme mærke, Micqura, som jeg fik maske til hænderne forrige uge.
– en Make Up Revolution powder brush som jeg i dén grad kunne bruge en ny af.
– neglelak fra Maybellines Color Show 60 seconds kollektion i farven midnight taupe.
– shampoo fra L’oreal.
– hårmaske af mærket Kerastase som jeg har hørt så meget godt om.
– Everneed Kaya hårspænde i sort. Det er mange år siden, jeg har haft spænder i håret.
– tørshampoo fra Davines som jeg glæder mig til at prøve, selvom jeg i forvejen har en yndlings tørshampoo.

Bloggeradvent indeholdte:
– nisser. Én i træ og én i stof.
– det sædvanlige juleslik (som vores hund så har spist det hele af, så det fik jeg ikke lov at nyde selv.

Af min mor fik jeg:
– en lille fin skål med låg fra Royal Copenhagen.

Så alt i alt har jeg fået nogle rimelig gode gaver som jeg helt sikkert kan bruge. Nogle produkter til mig selv, og nogle produkter jeg vil forkæle venner eller familie med, da jeg ikke kan få brugt alt sammen. Nisser som kommer op næste jul, nisser som allerede er kommet op. Gode gaver fra min mor som jeg altid kan bruge.

Nu glæder jeg mig bare til i aften, hvor vi skal holde juleaften for min mor og R.s familie, og det bliver enormt hyggeligt, det er jeg ikke i tvivl om. Men jeg glæder mig helt klart mest til at min kærestes lille nevø kommer. Han er det skønneste, og jeg glæder mig bare til at bruge mange timer med ham på sådan en juleaften. Og så krydser jeg fingre for at maden ikke bliver håbløs, men at jeg rent faktisk kan servere noget ganske hæderligt mad som smager dejligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.