4. ADVENT – konkurrence & forrige vinder.

Konkurrencen er sponsoreret af Chanti
___________________________________________________________________________
Nu nærmer vi os juleaften med hastige skridt, og jeg må indrømme, at jeg glæder mig helt enormt meget, men jeg synes også, at det har været en smule stressende her på det sidste. Ikke fordi jeg har haft sindssyg travlt, men fordi jeg synes, jeg har haft så meget i mit hoved som jeg skulle have styr på.
Vi skal jo holde jul hjemme hos os i år, og det er første gang, hvor jeg skal holde jul både, hvor jeg er vært, men også første gang, at jeg skal holde jul med en kæreste, og jeg glæder mig så meget til at have denne betydningsfulde aften sammen med min kæreste. Ikke mindst sammen med min søde svigerfamilie og min mor.

Nå, men nu til sagen. 4. advent betyder endnu en konkurrence, hvor du kan vinde det fineste smykke. Nemlig dette meget smukke hjerte vedhæng i guld som Chanti har været så fantastiske at sponsorere. I denne omgang kan I deltage på Facebook, Instagram og her på bloggen. Alt du skal gøre her på bloggen er bare, at skrive en kommentar. Husk, at udfylde navn og mail, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder. For at deltage på Instagram og Facebook skal du gå ind på de pågældende sider, og så vil der stå, hvad du skal gøre det. Jo flere steder du deltager, jo større chance har du for at vinde (obviously..)

Vinderen af den smukke plante, lysestagen og den lille skål er.. _rikke_andersen.

You may also like

8 kommentarer

  1. Vinderen er fundet! Se på Instagram og facebook hvem vinderen er. Tak til alle deltagende❤️

  2. @_milletorp “DONE” ✍??? WOW Craaasy Ville da være total klasse også dejligt at vinde så “LÆKRE” & smækker en (Glædelig jul)-præmie.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Skulle jeg være så heldig vil jeg forkæle min Søde IG-veninde Kamilla @72mille hun fortjener helt klart at blive forkælet på en “SØD” & Kærlig måde.. Fordi hun er, den hun er og fordi med hendes arbejde gør hun så meget for alle andre.. hun er en “ENER” / verdens bedste veninde.. Tror helt sikkert hun vil elske at blive forkælet med så lækre en præmie.. Krydser fingre for hende.. ✔️✍????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *