4. advent – ‘den forkælende’

Hold op, hvor jeg synes, at decembermåned er gået stærkt. Tiden er bare fløjet afsted, og heldigvis har jeg nået alle pakkerne i god tid, så der har ikke været så meget julestress hos mig.
Selvom julestressen ikke rigtig har ramt mig, så er denne pakke alligevel tiltrængt, fordi min hud simpelthen jævnligt trænger til en lækker maske. Jeg når nok desværre ikke at bruge masken inden juleaften, men d. 25 december er ren afslapningsdag, så her ville gaven helt sikkert være ideel. Sindssyg lækker gave med en masse forkælelse, og den lever virkelig op til pakkens navn.
1.000 tak for gaverne, Sofie, og tak til Sennie for, at jeg måtte være din nisse. Det har været en kæmpe fornøjelse, at være med igen i år – for 2. år i træk. Hvis der er nogle, der overvejer, at være med, så gør det! Så krydser vi fingre for, det fortsætter til næste år. For det er så hyggelig en tradition!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.