3. ADVENTSKONKURRENCE – vinderen af sidste adventskonkurrence

SPONSORERET PRÆMIE
_______________________________________
Så er vi nået til 3. søndag i advents konkurrence som jeg har glædet mig rigtig meget til at vise jer, for denne konkurrence er lige i min ånd og stil. Det er Homeish som har været så fantastiske at sponsorere de her overlækre produkter som er bestående af den fineste lille skål, et fint glas med et slags univers i og et lysestage. Jeg har også selv været så heldig at modtage nogle produkter fra dem, og dem har jeg også vist her på bloggen. Det er nogle produkter som jeg synes er så smukke og unikke. Jeg har ikke set så mange planter på den her måde her, og det er virkelig det som jeg synes er det fedeste på Homeish webshop. De har rigtig mange andre superfede ting, og jeg synes faktisk, at de skiller sig meget ud fra andre webshops.

Denne gang afholder jeg konkurrencen på min Instagram, hvor du let kan deltage. Så smut ind på instagram, og se hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen om de her fede produkter fra Homeish.

______________________
Vinderen af 2. adventskonkurrence er… Dorthe Bille som har vundet de fem super lækre produkter fra ByNoor. Du får en mail snarest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.