3. advent – ‘den skrøbelige’

Nu er der snart kun en enkelt uge til jul. Det er jo helt vildt, så stærkt som tiden er gået i år, synes jeg. Jeg skal endnu en gang åbne en pakke i min bloggeradvent, og i dag var det ‘den skrøbelige’, jeg skulle åbne og heri fik jeg to juleophæng som jeg allerede har fået hængt op. De er så fine! Derudover var der en bolsjestok (jeg ved ikke, hvad de kaldes?). Bolsjestokken har jeg puttet i én af mine tomme vægvaser på min væg. Jeg er ikke så meget til lige disse, men de minder mig så meget om jul, og sidste år købte jeg nogle i miniudgave som vi hang på juletræet.

Se hvad jeg fik “1. advent – ‘den lækre’

Så fin en gave, og jeg kan helt sikkert godt bruge julepynten, for dét har jeg ikke ret meget af, så alt hvad jeg får forbliver i min beskedne samling.

Jeg giver gaver til Sennie som har bloggen Sententia, så har du lyst til at se, hvad jeg har givet hende, så kan du gå ind på hendes blog og kigge. Vil du se, hvem jeg får disse gode gaver af, så er det Sofie fra bloggen Strike A Prose.

Se hvad jeg fik “2. advent – ‘den hyggelige’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.