3. ADVENT – bloggeradvent

3. advent er nået i vores bloggeradvent, og jeg har – igen – modtaget noget genbrug som jeg synes er ret fint. Jeg har fået en lille nisse samt en ‘pude’-agtigt stjerne (samme som hjertet i forrige uge) som jeg har tænkt mig at give min kærestes nevø, så han kan tegne på den, og så skal den hænge på træet. Det er jo dejligt med børn, der laver pynt til jul, fordi det bare skaber noget ekstra til hjemmet. Jeg fik selvfølgelig også det sædvanlige juleslik med som jeg – surprise! – allerede har spist.
Nissen har fået din plads på reolen sammen med nogle af mine andre nisser, og englene som jeg fik i 1. advent har fået en plads på juletræet, hvor de hænger så fint. Sådan nogle gade jeg godt finde flere af, fordi de er så smukke på træet.

Du kan se, hvad jeg tidligere har fået her:
1. ADVENT
2. ADVENT

Min nisse er Camilla, og I kan gå ind på hendes blog og finde ud af, hvad jeg så har givet hende i adventsgaver de sidste tre søndage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.