#2 lampe inspo

Lysmesteren
Lysmesteren
Katarina Natalie
Katarina Natalie
Katarina Natalie
Katarina Natalie

Instragram: @kviitkrull_
Instragram: @kviitkrull_

Jeg er i fuld sving med at forsøge at overveje noget belysning i min nye bolig. Det her er nogle af de lamper, jeg gerne vil have – dog er jeg en smule usikker på reb-lampen.. Da jeg egentlig godt kunne tænke mig at få sådan en glaskugle-lampe, hvor man kan se pæren indeni. De er så smukke! Men nu må vi se, hvad det bliver til. Jeg skal i hvertfald have gevir-lampen, fordi det minder mig om herhjemme hos mine forældre. Vi har rådyr nede bag haven som vi passer om vinteren, og der taber de gevirene. Så jeg har lidt minde i min nye bolig fra hos mine forældre :-) Aprospro gevir og rådyr, så var jeg nede i indhegningen for at ville finde det andet gevir som endnu ikke er fundet, men jeg fik noget af et chok, da jeg kom ind, for lige ved døren lå der et lille rådyr som overhovedet ikke rørte på sig ud over at trække vejret og blinke med øjnene. Så jeg ringede efter min mor om hun kunne komme med noget mælk, og så lagde jeg min trøje over den, og den rørte sig ikke. Vi endte med at tage den med hjem, fordi de ikke ville overleve dernede. Moren er sikkert afvist den, fordi den var så tynd og kunne ikke stå på benene, så den er hjemme hos os nu, og vi giver den modermælkserstatning, og nu går den lidt rundt. Meget usikkert på de lange ben, men jeg tror, det går fremad. Mit mål er, at den skal blive frisk og så derned igen! Den er så fandens dejlig, og kan godt lide at ligge hos en, og have en trøje over sig mens man nusser den på maven. Den piver meget, når den er alene på værelset, og hvis man ikke er tæt på den, men vi skal jo heller ikke gøre den for menneske-vant. Den skal jo ned til de andre dyr igen! Men jeg håber, den kan overleve.. Så vi krydser fingre!

PicMonkey Collageiub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.