2. advent – ‘den hyggelige’

Den her søndag kommer der billeder af min adventskalender fra Sofie fra Strike A Prose, som er min nisse. I dag må siges at ramme plet, for efter en lang uge er, hyggesokker (og faktisk nogle ret seje af slagsen), og kakao lige sagen. Jeg burde egentlig lave sokkerne og kakao som et goal i dag, fordi jeg har så meget praktisk oprydning, rengøring og jobsøgning, som skal ordnes før jeg kan sidde og råhygge med lækre sokker og kakao, men too late! Jeg har allerede taget sokkerne på (det gjorde jeg, så snart, jeg åbnede dem) – men til gengæld kunne kakaoen blive et goal – og så har jeg vidst et par ansigtsmasker også. Ah! Det var en idé. Så må jeg først drikke kakao og selvforkæle mig selv, når jeg har ordnet alt det kedelige.. Ét eller andet skal jo holde mig igang og fokuseret i dag ;-)

Hvis du undrer dig over, hvorfor der ikke kom billeder af den sidst, så læs “1. advent ‘den lækre’

Inden jeg går igang med alt det kedelige vil jeg se lidt gammel julekalender mens jeg spiser morgenmad. Og i øvrigt synes jeg lige, at I skal tjekke min instagram ud – der er penge at spare mange på hudplejeprodukter (pst.. faktisk hele 50%) – meget apropros selvforkælelsesdag i dag. Men ikke nok med dét, så har jeg også fået noget ret nice i adventsgave af min kære mutti.. Så gå ind og tjek det ud!

Mangler du stadig nogle gaver, så læs “DM Skin Care fejrer -50%” og spar penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.