2. ADVENT – #bloggeradvent

Sidste gang lavede jeg en samlet opsummering af mine pakker i løbet af ugen, men denne gang bliver den lige delt helt op, da jeg tænker, at det bliver for mange billeder i ét blogindlæg. Så vi starter med #bloggeradvent som jeg har nævnt nogle gange før herinde. Du kan læse tidligere blogindlæg om konceptet nedenfor:

Præsentationsindlæg
Pakkerne er klar√
Pakkerne er kommet
1. Advent

I søndags nåede vi 2. advent, og det betød, at jeg måtte pakke gaven op fra min ‘nisse’ (Camilla som har bloggen www.nouw.com/camillia). Camilla og jeg er nisser for hinanden, og som jeg har nævnt i tidligere blogindlæg, så fik jeg jo et kort med, hvor der var et hint om, hvad der gemte sig i pakkerne, og hintet var, at der var loppe/genbrug i. I søndags fik jeg så denne nisse og dette pudehjerte som kan hænges op på juletræet, når vi har hentet et. Derudover fik jeg selvfølgelig også chokolade som sidste gang, og det er også nået at blive spist i denne omgang. *Pinligt*! Men jeg tror, jeg glemmer, at jeg skal vente med at spise det lige så snart, at jeg ser det, haha!

Jeg er vild med, at jeg har fået mig noget genbrugsjulepynt som jeg kan pynte mit lille hjem med. Jeg har ikke særlig meget julepynt normalt (i år har jeg lånt min mors, fordi hun ikke ville pynte op). Så jeg kan altid bruge noget mere julepynt. Pynten kommer selvfølgelig op så snart, jeg har fundet en fin plads til det. Hjertet skal op og hænge på juletræet, og jeg tror, jeg skriver lidt på det, bare for at pynte det lidt ekstra. Tak for den fine gave – endnu en gang, Camilla :’) Jeg håber, du synes om din gave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.