2. ADVENT – adventsgave fra min mor

I adventsgave fik jeg – ad min mor – disse enormt smukke tallerkner fra Broste Copenhagen og disse to små skåle af samme mærke. Jeg byttede skålene, fordi jeg har skåle i forvejen, og jeg byttede de to skåle til én Royal Copenhagen Prinsesse kagetallerken a 17 cm. Jeg måtte dog selv punge lidt ud, men sådan er det. Jeg var dog så dum ikke at benytte mig af tilbud, men var helt stålfast på, at jeg skulle have byttet skålene, og byttet dem til en tallerken lige dén dag. Nu er det gjort, og jeg har fået én mere til samlingen.

Se, hvad jeg mere har fået i “2. ADVENT – #bloggeradvent

Lige nu står min tallerkensamling (Royal Copenhagen) af tre desserttallerkner i Prinsesse, seks styks Blå Mega frokosttallerkner og syv styks Blå Elements middagstallerkner. Jeg shoppede nemlig lige forleden, fordi jeg da skulle have et tapasfad til min fine marzipanroulade som også kommer her på bloggen på et tidspunkt, og så købte jeg samtidig lige en middagstallerken mere, fordi vi bliver syv voksne mennesker juleaften, og jeg ville gerne have, at vi alle skulle have Royal Copenhagen, så det kan blive fuldstændig gennemført.

Læs også “1. ADVENT – opsummering af mine gaver, so far..

Jeg skal have brugt mit guldbestik for første gang som jeg fik af min lillebror sidste år i julegave, og ja – det hele skal bare være så fint. Jeg glæder mig rigtig meget til at dække bord og have en vanvittig hyggelig aften sammen med de dejlige mennesker som kommer.
Jeg regner med, at vi i løbet af næste uge skal have fældet et juletræ og pynte det, og det er særligt også noget af det, jeg glæder mig allermest til, fordi vi normalt ikke har juletræ i vores familie. Så jeg glæder mig til hyggen ved, at R og jeg skal ud og finde det helt perfekte og det skal pyntes. Der kommer selvfølgelig billeder af konfekt, maden, borddækningen, juletræet og meget mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.