#1 home-stuff

Desktop-001

Jeg – som I nok har læst – skal jo meget snart flytte hjemme fra igen. Jeg har sagt “ja” til en bolig – tror dog ikke, jeg får den – men om ikke andet, så har jeg troen på, jeg nok skal få en meget snart alligeveller. Jeg har længe gået og glædet mig – og ikke mindst til indretningen! Jeg har fundet nogle få ting som jeg skal have i boligen med tiden. Jeg ved, at sofabordet, hylden og tøjstativet – det skal jeg have. Resten – alle de der unødvendige (men alligevel ikke så unødvendige) ting kan komme med tiden. Jeg kommer til at indrette mig meget anderledes end sidste gang, fordi jeg ikke følte, at jeg boede i et hjem sidst, og det er vigtigt for mig, at jeg nu skal have et hjem, og ikke bare et eller andet sted, jeg bor. Jeg kommer til at indrette mig meget lysere, og mere lækkert og enkelt. Det bliver rigtig godt!
Jeg bliver meget inspireret af Katarina og Trine, hvor jeg er blevet inspireret til deres stil, og Trine har lavet et spisebord som jeg er et supergodt alternativ til plankebord, så det skal jeg helt sikkert benytte mig af, for jeg har haft meget besvær med at finde et billigt alternativ til et plankebord eller et helt andet slags spisebord.
Hvilke blogs bliver I inspireret af, når det kommer til boligindretning – og også gerne DIYs?

PicMonkey Collageiub

2 tanker om “#1 home-stuff

  1. Det er jeg også. Jeg skal bruge den til mit tøj, har jeg tænkt. Dog vil jeg gerne have pillet nogle af hylderne af, og få fikset en tøjstang, selvom jeg dog er ret vild med mine tøjstænger fra Ikea som kan hænge på væggene.. Men nu skal det være noget nyt alt efter hvad boligen tillader ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.