10% på din ordre, og så…


Allerede nedsatte varer!

I mens R og jeg er i gang med mit spisebord, så kan vi da lige tage et beauty-relateret indlæg. Jeg synes nemlig, jeg savner lidt selvforkælelse, og jeg lagde forleden dag en ansigtsmaske og farvede mit hår, men kender I det, når det ligesom ikke er helt nok? ;-) Jeg kunne nemlig godt lige spendere alle de penge – som jeg ikke har – på beauty. Lidt gode makeupbørster, lidt øjenskygger og nå ja, min yndlingsting – flere NYX matte lipstick! Dem kan man – ifølge mig – ikke få for mange af, og jeg har desværre kun én, fordi jeg er alt for god til at prioritere mit hjem fremfor mig selv..

Heldigvis har Cocopanda lavet nyt design på deres hjemmeside, og det skal selvfølgelig fejres, og det kommer alle os beauty elskere til gode :-D For nu er der rabatter. Du kan få 10% på hele din ordre, også allerede nedsatte varer – og os som kender Cocopanda vældig godt, vi ved, at der som altid er mange penge at spare, og så! yderligere 10%. Det er guf for pengepungen!

For at få 10% på din ordre skal du bare trykke denne rabatkode ind: blogwxcd. Den kan bruges én gang pr kunde, og det gælder frem til d. 30. 4. 2017! Sæt igang ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.